Members

Friday, 19 August 2011

Bile kami da tak tau nak buat ape....


Ape yang korang akan buat bile da tak tau nak buat ape???

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
 Ni la aktiviti kami arini bile dah tak tau nak buat ape...

~BERGAMBAR SAMPAI PENAT~


di bawah pokok

di dalam pejabat

di bawah pokok lagi 

balik di dalam pejabat

adegan berbasikal

adegan jentik menjentik

adegan suke suki 

adegan sorok menyorok


hehehehehe....
haaa....korang pulak wat ape erk???

Thursday, 18 August 2011

Masuk hari ke 4 ibu kat Hospital

Hi sume...

Hari ni masuk hari ke 4 ibu kat hospital...hurmmm...risau teramat sgt...ble la ibu nk kuar dr sne..rumah terus jd sunyi lau ibu xde....ni nak rayer dah...hilang trus mud kami sume nk rayer...
Dengar kenkawan len ade yg da start wat kueh...ade yg da bli brg nk wt kueh...tp kmi lau ibu xde mcm xsemangat nk wt sume ni....kami doakan smoga ibu cepat sembuh yer....

hurmmm....

tbe2 terpk mcm ne la prasaan org len yg xde ibu tu erk....

Friday, 5 August 2011

Semangat Yang Luar Biasa

Salam u olls....

Arini da masuk ari ke 5 berpose bermaksud da 5 ari jgk la Seminar Dr dah berakhir....
Dr ape nie?? 
Dr gigi kah?

Sebenarnyer bru2 ni sy ade join prog Dr Azizan Osman...Ya Allah...rezeki saya time tu dpt pegi wlaupon berbayar..sy mmg teringin sgt nk join prog DAO since keje dulu tp xde peluang..ble dpt pluang ni ape ag...hepi glerrr...akhrnyer tercapai jgk impian sy...

sy mula tertarik ngn DAO semenjak dia byk buat bengkel tentang tarikh lahir...tp sy ase mmg da x wujud ag da bengkel tu sbb rmi yg pertikaikan (DAO ckp la...)...tp yg best n kelainannyer IMKK,2011 DAO sentuh blik psl tarikh lahir ni sbb bg dia org len pon nk tau jgk ape karakter msg2 kn??

sy ase sume knl DAO kn?ape sy nak ckp kat cni
sy bangga dengan DAO coz dia merupakan anak melayu yang berjaya mengubah banyak nasib bangsa melayu 
kita di luar sane menjadi "kaya dan berjaya". Dan, sy bangga dengan DAO coz dia ni OGHANG MELAKA weyy....heheheh....

Sepanjang seminar selama 3 ari yang berlansung di Dewan MCA, Jalan Ampang, KL....sy dpt asekn DAO ni semangat dia memang luar biasa...mana x nyer dah tentu dia aja sume yg hadir tok menjadi Luar Biasa..mestila dia pon kene la luar bese...tol x??

Tapi, yang best nyer DAO ni xtau penat...sepnjang seminar dia berdiri jer....kami yg ddk n kkdg berdiri pon ase cm letih....hihihi...(time 1st day msk la...2nd day da ok)..lepas tu dok terjerit2 smpi ari ke2 je sore DAO da ilang ckit termasukla sy....haaa...habis je prog ni sy smpi demam2 ko...smpi la ni hingus msh ade...sore sy pon ase best plak...:))

byk perkara yg DAO aja bgimana nk berjaya dalam hidup...sy mang suke join bnde2 motivasi yg boleh mnaikkan semangat sy...sy ni kuat lemau lau xde mentor yg hebat...hnyer sorg je tau sy ni lemau mcm ne..hihih..sapekah??biarlah rahsia...

tp yg penting ble kter join bnde2 ni msti byk input n cume kter nk praktikkan or x??ape yg bole sy ckp slps blik dr prog ni  sy cbe bertukar menjadiseorg yg -ve kpd seorg +ve...ape pon sy ckp mesti akn +ve dan ade sy +ve kn..(sori ea kenkwan yg da kena...berbulu jer agaknyer tgk sy)hehehe...

Btulllllll......
ble ape yg kter ckp +ve sbrnyer tu vibration diri sendri....-ve pon de vibration gak...mcm2 org2 kter ko ckp org tu bodoh ko pon bodoh gak...tau x pe yg kter smpikan tu dtg blik kat kter...n jd la kter borobodor...(sy x ok....:))DAO xpnh ckp yg -ve even ble nk tnyer BETOL KE X??DAO xck cm2...dia ckp BTUL??BTUL?? or BOLEH??BOLEH??jer....

spe yg ikt seminar DAO sblm2 ni tau la cmne DAO berckp kt pentas...yg pling best dapat Ang Pow rayer...YEAYYY...tp xde wet....huhuh..pape pon..."The More U give The mOre U get" kan DAO??

ase cm panjang lak entri sy kali ni...but credit to me.....:)) coz berjaya menulis sbyk ni...

okiess la....cm nak stop...tp ttp kne stop coz nk g bc buku motivasi bertajuk "Rahsia Menjadi Kaya & Berjaya Dunia Akhirat", SH Alattas & Dr. Azizan Osman (Gabungan 2 Minda)

bubui u olss:))





Wednesday, 3 August 2011

Budak Baru Blaja......

Bismillahirrahmanirrahim......

Assalammualaikum,

1st of all i want to say thanx to my dear fren Nurul Aien coz she has create this blog for me n i really appreciate it.Thanx so much olen.....heheheh..sebenarnyer saya bru lagi bab2 ni tp xslh utk mencube
kalu kita ade mentor...btol x?

Tibe2 ase byk lak idea nak menulis.....tp kne hold dulu coz saya nk g keje da ni...heheheh...sempat ag kn..

ok...chow chin chow...