Members

Sunday, 20 May 2012

FELT CRAFT : GILA COLOR SEBENARNYA....


Salam Satu Malaysia semua....

Tau tak sekarang pembuatan felt craft telah digilai oleh kawan sehingusan saya (AIEN) dan secara tak langsung saya pun terlibat sama dalam pembikinannya....hihihi...

sebabnya???
mungkin seronok bermain dengan color kot dan suka dengan design2 yang sangat chumell

mau tengok x??

ni lah hasilnya yer....jgn gelak tau...kami budak baru belajar....:(





 


dan banyak lagi sebenarnya dalam link kat atas...tapi ni sume yang ditempah oleh kawan2..daripada hobi menjadi kegatalan apabila mau dijual PULAK.....hahahaha....

APB (Apa Pon Boleh) la....dan bak kata Justin Bieber

NEVER SAY NEVER.....!!

sempat lagi selit JB dalam ni....Ngeh3x




2 comments:

zulhilmi tempoyak said...

awk buat suma ke... perghhh.. terer and stail jugak.. :)

percuma ke..?? heee

Nuf Han said...

bukan saya yang buat...tapi kawan saya....heheheh